Kapcsolat

Andrea Villa Hévíz                       GPS Koordináták:

8380 – Hévíz Attila út 65                                                              Szélesség: 46.7980148°

Tel: 06 83 341 877                                                                       Hosszúság: 17.1902668°

Mobil: 06 30 328 6062

E-mail: villa.andi@gmail.com

Skype: andi-andi73

Hévíz megközelítése:

Hévíz Zala megyében található, a Balaton dél-nyugati szegletében, Keszthelytől 6 km-re fekszik. Kedvező földrajzi helyzete miatt könnyen megközelíthető.

Utazás Autóval:

Bécs-Sopron felől az A1-es autópályáról letérve az A3-on Eisenstadt felé a Klingenbach /Sopron határátkelőhöz érkezik. Innen a 84-es út Sümegen keresztül vezet Balatonedericsre. Nyugati irányba, a 71-es útra térve Keszthelyen át érhető el Hévíz. Budapest felől az M7-es autópályán haladva, majd a Balaton déli partján végigautózva el sem lehet téveszteni az irányt Balatonszentgyörgyig. Onnan a 76-os útra térve Fenékpusztánál kell a 71-es útra kanyarodni (a Zala híd után jobbra), és Keszthelyen áthaladva érik el autósok Hévíz városát. Keszthely felől érkezve, Hévíz város tábla után kanyarodjon jobbra a város központ felé, ez a Széchenyi utca. Jobb kéz felől egy nagy parkoló található, majd kb. 500 méter után jobbra az első utca az Attila utca.

Utazás Autóbusszal:

Naponta több közvetlen járat indul Budapestről Hévízre,illetve közlekedik Hévíz érintésével.Nemcsak a fővárossal, hanem valamennyi nagyobb hazai településsel kiváló a település autóbuszos összeköttetése. A tófürdő szomszédságában lévő – Deák téri – pályaudvaron naponta több száz autóbusz fordul meg. A naprakész menetrendeket a www.zalavolan.hu honlap tartalmazza, ahol a helyközi menetrend címszó alatt az utazóközönség a közúti mellett a vasúti, a légi és a vízi közlekedési menetrendjét is megtalálja.

Utazás Repülőgéppel:

A Hévíztől 13 km-re, a Sármelléken üzemelő “Fly Balaton” Repülőtér menetrendszerinti és charter-járatokat valamint magángépeket is fogad. Igény esetén szívesen gondoskodunk a hozzánk érkező vendégek fogadásáról, továbbutaztatásáról Hévízre. (Fly Balaton Repülőtér www.flybalaton.hu; tel./fax.: 00-36/83-355-500 ) Budapest-Ferihegy repülőtérre érkezők a menetrend szerinti autóbuszokkal közvetlenül elérhetik Hévíz városát.

Utazás Vonattal:

Hévíz közvetlen vasúti összeköttetéssel nem rendelkezik. Az utasok a két legközelebbi pályaudvarról, Keszthelyről (6 km) és Balatonszentgyörgyről autóbusszal juthatnak a városba.

Virtuális 3D séta

Apartmanok

Facebook